Etter mange års samarbeid seilte Constanze Goedeckemeyer fra Copenhagen Offshore Partners (COP) og hennes ektemann, Michael von Saldern, inn i Ølensfjord ombord på seilbåten deres, «Danina», for å møte teamet.

De seilte innover Ølensfjorden på mandagen etter å ha vært i Skotland, på Orknøyene og Shetland på tur med deres seilbåt «Danina». Videre går turen til Bergen og så til Trondheim, hvor de skal vinterlagre båten. 

Goedeckemeyer forteller at de tok turen til Ølensvåg for å treffe på de ansatte ved Omega, deriblant Marianne Andersen, som hun nærmest daglig er i kontakt med. 

—Samarbeidet har fungert veldig bra, om ikke, hadde vi ikke vært her. Det er nærmest som ett vennskap, det er veldig nært, forteller Goedeckemeyer. 

—Vi har et veldig åpent og rett fram forhold. Vi er veldig like som personer, vi kommer godt overens, forklarer Andersen.

Constanze Goedeckemeyer er Portfolio Document Manager i COP, et dansk firma som leder prosjekter innen offshore vindkraft. Andersen er ansvarlig for den daglige kontakten som innebærer implementering, opplæring og konfigurasjon av Omega 365 sine systemer. 

Goedeckemeyer og von Saldern var i Ølensvåg fra mandag, før de reiste ut igjen på tirsdag ettermiddag. De fikk blant annet servert god mat i kantinen. Utenom det gikk tiden til å hilse på de ansatte i Omega 365.