– Denne milepælen, som har vært 30 år under utvikling siden Pims først ble et produkt for Statoil, viser den globale fremdriften vi har bygget som selskap, sier Jan Christian Brataas, Chief Technology Officer og daglig leder for Omega 365 Core.

Milepælen ble feiret på tvers av Omegas kontorer over hele verden – fra Europa til Nord-Amerika, Asia og Oseania – inkludert ved hovedkontoret i Ølensvåg, sammen med de som Brataas mener har gjort dette mulig.

– Vi hadde ikke oppnådd denne suksessen uten innsatsen og engasjementet fra våre dyktige medarbeidere over hele verden. Deres dedikasjon til å levere førsteklasses service til kundene våre er drivkraften bak vår vekst og den stadig voksende brukerbasen. Når kundene våre oppnår mer med våre verktøy for prosjekt- og eiendomsforvaltning, styrkes vi også som selskap, legger han til.

Med blikket fremover, understreker Brataas Omega 365s vedvarende fokus på brukerne og selskapets mål om videre vekst og innovasjon.

– Vi fortsetter å fokusere på å støtte brukerne våre og hjelpe dem å nå nye mål, samtidig som vi selv vokser og utvikler oss. Sammen former vi en fremtid full av muligheter, avslutter han.

Reaksjoner fra vårt globale team!

Øyvind Vik

President i Omega 365 USA

– For en fantastisk milepæl vi har oppnådd sammen med våre kunder! Vår vekstreise er et resultat av vårt globale teams innovative driv, dedikasjon og forpliktelse til å holde fast ved våre verdier. Bak veksttallene ligger det like spennende utviklingsreiser for både våre ansatte og kunder – både profesjonelt og personlig! Etter snart 25 år i Omega kan jeg med hånden på hjertet si at vi bare så vidt har begynt!

Robin Kah Wee Tan

Daglig leder i Omega 365 Singapore

– Jeg er utrolig stolt over å være en del av denne milepælen og å få oppleve den fantastiske veksten til Omega 365 og Pims. Denne prestasjonen viser tydelig teamets engasjement, og jeg vil gjerne takke våre kunder og samarbeidspartnere for deres solide støtte. Det er takket være dem at vi blir drevet og inspirert til å nå stadig nye høyder. Her er det mange flere milepæler i vente!

Emma Ireland 

Daglig leder for Omega 365 Australia

– Denne imponerende milepælen viser ikke bare den økende bruken av plattformen vår, men også det økte engasjementet fra brukerne. Det at vi har over 100 000 aktive brukere i løpet av en tretti-dagers periode, bekrefter at funksjonene og forbedringene vi innfører, virkelig har stor verdi. Vår langsiktige strategi og forpliktelse til innovasjon fortsetter å levere resultater som både møter og overgår brukernes forventninger. Jeg er svært stolt av teamets innsats og takknemlig for den tilliten brukerne gir oss mens vi vokser og utvikler oss sammen. Jeg ser frem til flere feiringer, mer is og en enda større brukerteller på kontoret – én million er kanskje nærmere enn vi tror!

Kenneth Steinsvik

Daglig leder for Omega 365 Canada

– Vi har nådd en betydelig milepæl som viser resultatene av hardt arbeid, innovasjon og samarbeid de siste årene. Det er et privilegium å jobbe i Omega 365 sammen med så mange dyktige kolleger. Jeg er svært optimistisk for fremtiden og ser frem til mange spennende år med fortsatt vekst for både Pims og Omega 365.