Våre bærekraftige tiltak er organisert i fire hovedområder:

Samfunnsansvar: Omega 365, eid av sine ansatte, støtter lokale og globale samfunn. Selskapet samarbeider med ideelle organisasjoner for å bekjempe sult og fattigdom, samt fremme innovasjon.

Ledelse og styring: Høye etiske standarder, likestilling og mangfold er kjernen i Omega 365s virksomhet. Ansatteierskap skaper en forpliktelse til bærekraftig vekst, med robuste retningslinjer for å forhindre korrupsjon, hvitvasking og barnearbeid.

Produkter og tjenester: Omega 365's programvare og ekspertise forbedrer bærekraftig prosjektgjennomføring ved å redusere ressursforbruk og forurensning. Våre løsninger bidrar til å sikre at alle bidragsytere følger bærekraftige praksiser og identifiserer muligheter for å redusere energiforbruk og avfall.

Menneskene: Vår vedvarende suksess er drevet av våre ansatte. Den avhenger av evnen vi har til å bygge et innovativt team som er inspirert av kjerneverdiene våre: Åpen, engasjert, raus, ydmyk og løsningsorientert. Respekt for mennesker og menneskerettigheter er også en integrert del av identiteten vår. Vi streber etter å fremme likestilling og mangfold blant våre ansatte og ledelse.

Våre bærekraftige praksiser er en stor del av alt vårt arbeid, fra lokal samfunnsstøtte til global etisk etterlevelse. Ved å utnytte innovative løsninger og fremme en ansvarlig bedriftskultur, streber vi etter å ha en betydelig positiv innvirkning på samfunnet og miljøet.

Les mer om våre bærekraftstiltak her.

Se alle våre sertifiseringer her.