Fra Bergenskontoret deltok Leif Hole, Adam Galal og Leni Margrethe Skotte, og fra Haugesund Tor Aasheim, Thomas Eike Hustoft og Elisa Gunnarshaug. 

— Ingen av oss hadde deltatt før, men det var Leif Hole som tipset om arrangementet på Teams, og da det var et svært spennende program, var vi flere som ville reise, forteller Tor Aasheim. 

Data Saturday er et gratisarrangement som blir holdt med jevnlige mellomrom, ulike steder i verden. Arrangementet blir planlagt og gjennomført av frivillige og er en non-profit. I Norge holdes det hvert år i Oslo. 

— Tidligere het arrangementet SQL Saturday men da de begynte å inkludere andre temaer i programmet, endret de navn, forteller Aasheim. 

Arrangementet varte hele dagen, med seks deler som inneholdt ulike foredrag en kunne velge mellom. 

— Hele dagen var godt gjennomført og de hadde veldig gode forelesere. Spesielt  Ola Hallengren og Erland Sommarskog som er kjente i SQL-communitiet. Dette er personer som har laget scripts og prosedyrer som vi jobber med ute hos kunder i dag, forteller Aasheim. 

Det var også en fordel å reise flere sammen. 

— Det var minst like nyttig at vi var så mange kollegaer som deltok der sammen. Da vi plukket ut ulike ting vi syns var interessant i programmet, fikk vi oppsummert og delt tanker etterpå, noe som gjorde at vi fikk mer ut av dagen enn om vi hadde reist alene. Jeg drar gjerne tilbake til neste år, om programmet er like spennende, avslutter Aasheim.