Teamet på 12 personer sikrer rask respons på applikasjonsfeil, infrastrukturhendelser og sikkerhetstrusler.

Senteret er basert på Omega 365-kontoret i Litauen og består i dag av et team på 12 personer, men teamet er stadig i vekst. Teamet blir ledet av senior systemutvikler og avdelingsleder Aleksej Sirokij og jobber med å løse feil så raskt som mulig, samt kartlegge problemer på tvers av alle løsninger.  

Teamet på Ops-senteret jobber under mottoet "Få $#it gjort!», og forplikter seg til rask og effektiv problemløsning. Ved å adressere feil umiddelbart, har de som mål å øke systemets pålitelighet og forbedre den generelle kundeopplevelsen.  

– Etter hvert som Ops-senteret vokser, håper vi at vi vil bli en viktig enhet i Omega 365 som sikrer at produktene våre forblir robuste og pålitelige. Denne proaktive tilnærmingen er nøkkelen til å oppnå høyere kundetilfredshet, sier Aleksej Sirokij. 

Daglig leder i Omega 365 Core, Jan Christian Brataas mener også selskapet blir viktig for utviklingen videre.  

– Jeg er glad for å kunngjøre etableringen av Omega 365 OPS-senteret, et samarbeid mellom våre team innen produkt, colud, teknologi og sikkerhet. Dette initiativet sikrer rask respons på applikasjonsfeil, infrastrukturhendelser og sikkerhetstrusler. Ved å samle ekspertise fra disse områdene, vil OPS-senteret effektivt håndtere og løse eventuelle problemer, og styrke vår forpliktelse til å opprettholde høy driftssikkerhet og raske løsninger, sier han. 

Omega 365 ser frem til potensialet til OPS-senteret og deres bidrag til å opprettholde førsteklasses tjenestestandarder. 

Aleksej Sirokij, Senior Software Systems Developer og avdelingsleder, leder Ops senter-teamet ved Omega 365s kontor i Litauen.