Christer Dybvik Sunde og Bård Helland Bø ser frem til nye urfordringer i Omega 365 Solutions Foto: Anne Bergan og Aleksander Vae Haaland.

– Jeg var ferdig utdannet dataingeniør i 2013, og startet med en gang på Stavangerkontoret. Her ble jeg møtt av en erfaren gjeng som hadde jobbet her lenge. Det er en ting [JL1] som viser igjen i selskapet. Det er liten utskiftning, og med god grunn, forteller Bø.

Han startet i rollen som avdelingsleder 1. juli og er takknemlig for å ha fått tilliten. 

– Jeg har vært teamleder en stund og kjenner til mange av oppgavene. Likevel hadde jeg ikke konkrete ambisjoner om å bli avdelingsleder. Da jeg ble spurt av min leder, Håvard Matre, var det veldig hyggelig å få tilliten. Han er en fin fyr som har vært en svært god avdelingsleder for oss. Med flinke folk på laget her på Stavangerkontoret, blir rollen min å hjelpe de andre til å utføre oppgavene sine så godt som mulig og å være med å påvirke Omega 365 Solutions i positiv retning. Det ser jeg frem til. 

Christer Dybvik Sunde var på sin side innom andre arbeidsgivere før han landet i Omega 365 Solutions. Han fant seg fort til rette.

– Tiden har flydd og jeg har følt meg som hjemme fra dag en. Det er en bedrift som er i kraftig vekst og som samtidig evner å gi de ansatte store muligheter til å utvikle seg selv. Her er det få spisse albuer og sjansene kommer på rullende bånd. Hvis du legger ned en innsats og jobber hardt, kommer belønningen, forteller han entusiastisk.  

Å bli avdelingsleder var et mål han satte seg da han kom inn dørene som nytilsatt for fem år siden. 

– Det er her jeg føler jeg kan gjøre en stor forskjell. Jeg liker å sette visjoner og mål som gjelder flere enn meg selv, og å være med å utvikle andre. Avdelingen skal driftes godt og jeg ser frem til å bidra til dette. Jeg er motivert og klar, avslutter Sunde.