Utviding av hovedkvarteret i Ølensvåg

Publisert: 01.02.08

Etter å ha ventet tålmodig i en 14 måneder lang byggeperiode, kunne mange av Omegas ansatte i Ølensvåg endelig flytte inn i den nye kontorbygningen i midten av januar. Administrasjonen var de første som inntok de nye lokalene, for så å bli fulgt av de fleste fra Kiwi-bygget, inkludert Servicesenteret og avdelingsledere.

Som de fleste har registrert, har Omega vokst raskt og mye siden vi gikk inn i det nye årtusenet. Antallet ansatte er nå fem ganger så høyt som ved utgangen av 2002. Dette betyr selvsagt at mer kontorplasser er påkrevd for å kunne være “Store nok til å levere”.

Ved å utvide hovedbygget har man nå økt det totale arealet fra rundt 500 m² til mer enn 1200 m², og med dette gitt rundt 30 ansatte nye kontorer i vannkanten. Nybygget har også tre nye møterom, inkludert et 65m² stort rom med fjordutsikt. IT-avdelingen var glade for å kunne ta i bruk det nye serverrommet på 22m², og teknologiavdelingen har inntatt loftet i tredje etasje. I området mellom nybygget og det gamle bygget er det også planlagt ny kantine.

Byggingen startet høsten 2006, og med en planlagt konstruksjonsperiode til slutten av 2007, gikk ting etter planen. Administrasjonen kunne begynne innflyttingen tidlig i januar, og de ble etterhvert fulgt av de aller fleste kontoristene fra Kiwi-bygget.