Teamet som representerte Omega 365 på AACE-konferansen. Fra venstre: Arvid Markhus, Graeme Erskine, Bradley Campbell, William Martin og Shane Butt.

– Konferansen er en god mulighet til å bygge og styrke relasjoner med kunder, sier Arvid Markhus, visepresident for forretningsutvikling i Omega 365 Canada, som deltok på konferansen for tiende gang.

I løpet av konferansen presenterte Markhus også Omega 365-systemet for en fullsatt sal.

– I år var høydepunktet å se Hatch presentere tjenestene sine og understreke samarbeidet de har med Omega 365 som en del av suksessen deres, sier Markhus.

I år er det 14. året Omega 365 har deltatt på konferansen, som hvert år holdes i en storby i USA eller Canada, og en rekke medarbeidere fra Houston- og Canada-kontorene representerte Omega 365 på konferansen i år. Shane Butt, visepresident for forretningsutvikling i Omega 365 USA; William Martin, Associate-analytiker i Omega 365 USA; Bradley Campbell, analytiker i Omega 365 USA; Arvid Markhus, visepresident for forretningsutvikling i Omega 365 Canada; og Graeme Erskine, leder for forretningsutvikling i Omega 365 Canada bidrog alle på standen til Omega 365 i utstillingshallen.

– Konferansen varte i tre dager og hadde et program fylt med presentasjoner av tekniske artikler om prosjektledelse, inkludert anbefalte praksiser, paneldiskusjoner og erfaringer og lærdommer, forteller Markhus.