Fra venstre: Linda Andersen, avdelingsleder i Omega 365 Solutions; Svein Tore Haraldseid, daglig leder i Omega 365 Solutions; og Ståle Håheim, daglig leder i Omega 365 Solutions Danmark.

– Innenfor programvareområdet i Omega 365 opplever vi god vekst og høy etterspørsel, sier Svein Tore Haraldseid, daglig leder for Omega 365 Solutions. – Det gir spennende muligheter for oss som jobber i selskapet. 

I Europa har Omega 365 Solutions kontorer i København, Newcastle, Pau, Litauen og Norge, med en stadig voksende kundebase i flere land. Den norske virksomheten er den klart største, med flere kontorer og 20 avdelinger. Omega 365 Solutions AS har ansvaret for å støtte selskapene i å realisere konsernets softwareambisjoner i Europa. 

– Som daglig leder av Omega 365 Solutions har jeg sett behovet for mer tid til å støtte alle avdelingene i Norge. Samtidig har vi høye ambisjoner for konsernets Europasatsing, som jeg kjenner på. Derfor har vi besluttet å styrke ledelsen med flere stillinger. Det betyr at jeg får mer tid til å støtte implementeringen av den europeiske vekststrategien. 

For Omega 365 Solutions sin virksomhet i Norge har Håvard Ravatn og Håvard Matre fått ansvar for å lede hver sin divisjon. Divisjonene de leder er internt kjent som E39 og E134. 

Fra venstre: avdelingsleder Håvard Ravatn og Håvard Matre.

– Håvard Ravatn skal støtte avdelingene langs kysten opp til Stjørdal, mens Håvard Matre skal støtte avdelingene fra Haugesund, via Ølensvåg til Oslo. Vi har stor tro på at to mindre lederteam vil bidra til en mer effektiv og fokusert hverdag for våre avdelinger. Vi ser frem til å realisere potensialet som ligger i denne nye strukturen, og vi er overbevist om at dette vil styrke vår posisjon i markedet og forbedre våre tjenester, forteller Haraldseid. 

Ved å sentralisere det europeiske ansvaret hos Omega 365 Solutions, vil de utnytte ekspertisen og erfaringen de har bygget opp i Norge til å skape sterkere relasjoner med kunder og kontorer i Europa. De har som mål å skape økt kundetilfredshet, samt videre vekst og utvikling av tjenester og produkter. 

– Vi ønsker også å bidra til at vi blir mer uniforme i måten vi jobber på, på tvers av kontorene i Europa, forteller Haraldseid. 

For å øke markedsandelen i Europa vil Omega 365 Solutions samarbeide tett med Omega 365 Core. Omega 365 Core blir hovedselskapet for all programvare forretningen. Academy, Cloud, Ops Center, HSEQ, samt kommunikasjon og design-tjenester, vil også være viktige støtteenheter i den globale satsingen. 

–  Omega 365 Core vil jobbe tett med våre internasjonale team for å sikre at vi har en enhetlig og effektiv tilnærming til våre globale operasjoner. Dette inkluderer å implementere beste praksis, optimalisere prosesser og sørge for at vi har de nødvendige ressursene til å lykkes på tvers av alle markeder, forteller Haraldseid. 

– Vi er overbevist om at disse endringene vil styrke vår evne til å tilpasse oss et dynamisk marked, samtidig som vi fortsetter å levere høy kvalitet og innovasjon til våre kunder. Gjennom denne nye strukturen er vi bedre rustet til å møte fremtidige utfordringer og utnytte nye muligheter, slik at vi kan fortsette vår reise mot suksess og vekst.