D. Young Hoang, avdelingsleder i Omega 365 USA.

– Vi ser frem til å samarbeide med OXY om implementeringen av Pims R4 Completion Management-løsningen, sier D. Young Hoang, avdelingsleder i Omega 365 USA. 

– Vår Pims-plattform er utviklet for å effektivisere prosjektarbeidsflyter, forbedre datanøyaktigheten og øke den totale operasjonelle effektiviteten, noe som passer godt med OXYs mål om å levere kvalitet i sine operasjoner. 

OXY, med hovedkontor i Houston, er en av de største olje- og gassprodusentene i USA, med operasjoner i Permian-bassenget, Rockies og Mexicogulfen, i tillegg til virksomhet i flere andre land. Selskapet er en pioner innen bruk av avansert teknologi for å forbedre olje- og gassutvinning, samtidig som de legger stor vekt på bærekraft og karbonhåndtering. 

Pims R4 Completion Management-systemet vil gjøre det mulig for OXY å optimalisere styringen av prosjektdata, noe som vil støtte effektiv gjennomføring av selskapets omfattende prosjektportefølje. 

– Denne kontrakten er et bevis på den tilliten og de sterke relasjonene vi har bygget med kundene våre over tid, avslutter Hoang, og uttrykker sin takknemlighet til alle som bidro til å sikre kontrakten. 

For mer informasjon om Occidental Petroleum, besøk deres nettside: www.oxy.com.