Omega AS overtar Omniware AS

Publisert: 07.12.2010 (Oppdatert: 07.01.11)

Omega AS kjøpte i november 2010 samtlige aksjer i Omniware AS i Kristiansund samt datterselskapene Omniware Australia Pty Ltd, Omniware America Ltd og Omniware UK Ltd.

Petter Aalvik, Daglig Leder i Omega, slår fast at Omega AS og Omniware AS sammen er godt posisjonert for videre vekst innen prosjektstyring og ledelse, HMS og kontraktsadministrasjon.

«Med dette oppkjøpet kan Omega tilby sine kunder en bredere produktportefølje og tjenester, og økt internasjonal tilstedeværelse.»

Oppkjøpet styrker Omegas posisjon som en av Norges ledende IT selskaper.

Omniware AS startet med utvikling av programvare innenfor Helse, Miljø og Sikkerhet og kontraktsadministrasjon i 1994. Omniware har datterselskap i Australia, Storbritannia og USA. Per 2010 har Omniware levert programvare til mer enn 70 selskap internasjonalt.

Omega AS er et ledende IT konsulent selskap med over 700 ansatte på verdensbasis. Omegas programvare Pims er en standardbærer for prosjektstyring og ledelse innen energisektoren og har opplevd kraftig vekst både i Norge og internasjonalt siden starten i 1991. I tillegg til hovedkontor i Ølensvåg og norske kontor i Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo har Omega også kontor i Danmark, Singapore, Australia, USA, Canada og Litauen.

Petter Aalvik and Shane Butt shaking hands

Omegas daglige leder, Petter Aalvik ønsker Omniware Australias daglig leder, Shane Butt velkommen til Omega-teamet.