Fra venstre: Hallgjerd Håbakk Ravnås, Senior Geolog og Survey Reporting Manager, og Hanne Taarland, Survey Manager.

– Denne avtalen gir oss tilgang til verktøy og ekspertise som både øker effektiviteten og presisjonen i våre offshore-prosjekter. Den fleksible enterprise-avtalen gjør at vi kan tilpasse antall lisenser etter behov, noe som sikrer kostnadseffektive løsninger for både våre team, prosjekter og kunder over hele verden, sier Hanne Taarland, Survey Manager i Omega Subsea. 

EIVA har lang erfaring innen offshore- og gruntvannsteknologi og leverer programvare, utstyr og integrerte systemer til maritime operasjoner. Deres løsninger er utviklet for å forbedre operasjonell effektivitet og møte den økende etterspørselen etter pålitelige tjenester i den maritime sektoren. 

Omega Subsea har tidligere samarbeidet med EIVA offshore, og innfører nå en fleksibel lisensavtale som tilpasses hvert enkelt prosjekts behov. 

– EIVA har vært en verdifull partner, og vi er glade for å fortsette samarbeidet gjennom denne nye avtalen. Teknologien deres passer godt til vårt mål om å levere pålitelige survey-tjenester som er skreddersydd for hvert enkelt prosjekt, sier Hallgjerd Håbakk Ravnås, Senior Geolog og Survey Reporting Manager i Omega Subsea. 

Samarbeidet med EIVA vil bidra til at Omega Subsea kan møte den økende etterspørselen etter offshore survey-tjenester, særlig innenfor fornybar energi, olje og gass, og undervannsinfrastruktur. De forbedrede tjenestene vil støtte selskapets arbeid på tvers av prosjekter, og gjøre survey- og posisjoneringstjenestene mer effektive og målrettede.

Omega Subsea har tidligere samarbeidet med EIVA offshore, og innfører nå en fleksibel lisensavtale som tilpasses hvert enkelt prosjekts behov.