Fra venstre til høyre: visepresident for forretningsutvikling Shane Butt, assisterende analytiker Victoria McDaniels, og assisterende analytiker Shantel Vivar.

Arrangementet gikk av stabelen i Nationals Park, i Washington, DC og Omega 365 USA var representert av visepresident for forretningsutvikling Shane Butt, Manager Bryan Wazbinski, Associate Analyst Shantel Vivar og Associate Analyst Victoria McDaniels. Wazbinski var fornøyd med å øke fokuset rundt Omega 365s integrerte løsninger.   

– Shane presenterte casestudien av det nye universitetssykehuset i Stavanger. Presentasjonen hans var basert på arrangementet som ble holdt på vårt USA-kontor, der Neil Carlsen og Jan Christian Brataas presenterte prosjektet tidligere i måneden. Dette prosjektet er et solid eksempel på flere Omega 365-produkter som brukes for sikre et gjennomført resultat. Completion Magangement og BIM var høydepunktene under presentasjonen, sier Wazbinski.

– Det er alltid interessant å bygge nettverk med bransjefolk og opparbeide kontakter. Vi var også her for å lære av de tekniske øktene bedre forståelsen for våre bransjekolleger og konkurrenter, legger Wazbinski til.