Omega inngår ny rammeavtale med Statoil

Publisert: 03.06.06

Omega er henrykte over at vi kan kunngjøre vår nye rammeavtale med Statoil. Nedenfor finner du pressemelding som er sendt ut for kunngjøre denne prestasjonen.Omega er henrykte over at vi kan kunngjøre vår nye rammeavtale med Statoil. Nedenfor finner du pressemelding som er sendt ut for kunngjøre denne prestasjonen.

Omega AS signerer i dag ny rammeavtale med Statoil om levering av prosjektledelse, anskaffelse og prosjektstyringstjenester. Rammeavtalen har en varighet på fire år, med opsjon på ytterligere ett pluss ett år. I forhold til tidligere rammeavtale er Omegas leveranse utvidet til også å gjelde anskaffelsestjenester.

Daglig leder Petter Aalvik roser medarbeiderne i Omega for arbeidet utført for Statoil under forrige rammeavtale, og som nå har resultert i fornyet tillit.

“Dette viser at vi er på riktig spor. Den nye avtalen gjør det mulig for Omega å videreføre økt satsing på kompetanse og personell innenfor en rekke fagdisipliner”, sier Aalvik.

Totalt sysselsetter Omega i dag ca 350 medarbeidere, hvorav ca 150 er engasjert på leveranser til Statoil.

Omega AS er en ledende leverandør av prosjektstyringsverktøy og tjenester for prosjektgjennomføring. Selskapets tjenester tilbys olje- og gass- og leverandørindustrien nasjonalt og internasjonalt.

Omega har hovedkontor i Ølensvåg i Vindafjord kommune og avdelingskontor i Stavanger og Porsgrunn. I tillegg har selskapet fast tilstedeværelse i USA, Canada, Tyskland, Litauen, MidtØsten og Asia.

Omegas anbud ville ikke være mulig uten den innsatsen og tiden lagt ned av våre medarbeider, som nøye fylte ut de nødvendige skjemane og oppdaterte sine respektive CV'er. Det var gjennom denne dokumentasjonen vi klarte å formidle den bredde og dybde dere har av erfaring og ekspertise.

Resultatet av dette samarbeidet hare ført til flere muligheter for dere selv og kollegaer - Tusen Takk!