Nylig fikk kollegaer fra Omega 365 muligheten til å oppleve en Advantage teambuilding til Flor og Fjære, like utenfor Stavanger.

Helgen bød på en flott blanding av faglig vekst og sosiale aktiviteter. I disse naturskjønne omgivelsene nøt deltakerne en aperitiff i hagen, deltok på en guidet tur og spiste senere på Jungle Restaurant, hvor menyen inneholdt lokale råvarer, hjemmedyrkede urter, samt grønnsaker og blomster fra drivhuset.

Flor og Fjære, som ligger på nordspissen av Sør-Hidle i Ryfylke, er en tidligere leiegård som er forvandlet til en fargerik oase gjennom tre generasjoner av Hidlefjord-familien. Øya, også kjent som "Palmeøya", er kjent for sine mer enn 50 000 sommerblomster hvert år og sin kombinasjon av tradisjonell norsk natur og eksotiske planter.

Under turen bodde deltakerne på Hotel Victoria i Stavanger, med utsikt over Vågen. Helgen inneholdt også et fjordcruise til Lysefjorden og Preikestolen i behagelig høstvær. På kvelden samlet alle seg på Salon du Nord bar før de avsluttet dagen med en hyggelig middag på en av hotellets koselige restauranter.