Fra venstre: Vidar Nordnes, avdelingsleder i Omega 365 Haugesund; Louise Reid, Talent Acquisition Specialist i Omega 365 Australia; og Cecilie Høvring, team lead i Omega 365 Solutions.

Louise Reid i Omega 365 Australia, forteller at Bunbury, med sine omtrent 35 000 innbyggere, har en økonomi med en årlig output på 12 milliarder dollar og et næringsliv som støtter 27 000 arbeidsplasser.   

– Byen er et knutepunkt for industri og eksport, med tilgang til Bunbury Port, jernbanenettverk, viktige motorveier og flyplassen Busselton Margaret River Airport, som tar både frakt- og passasjerfly, sier Reid. 

– Å ha en Omega 365-avdeling ved Bunbury Geographe Business Chamber gir oss en ideell base for å vokse og diversifisere vår virksomhet i regionen. Vi var glade for å ha Vidar og Cecilie på besøk. 

Nordnes var imponert over det som er Omega 365s minste kontor. 

– Vi ankom Omega sitt sannsynligvis minste kontor i verden, Bunbury, og møtte Louise, som tok oss med ut til lunsj, sier han.  

– Byen er omtrent dobbelt så stor i folketall som vår egen hjemby Haugesund. Det var interessant å høre Louises historie om hvordan hun kom til Omega og hva hun jobber med og bygger opp her. Vi følte oss veldig velkomne. 

Med det nye kontoret i Bunbury ser Omega 365 Australia frem til å styrke tilstedeværelsen i Sørvest-Australia, en region med betydelig industrielt vekstpotensial.